Roxana
Dau si eu un feed-back despre acest salon...

Tocmai ce am incheiat o discutie telefonica cu domnisoara manager al acestui salon, si pe scurt, am fost facuta "proasta" si "inculta"... Deci, de astfel de SPA veti avea parte la acest salon asa-zis de lux...

Am achizitionat un voucher online si intrucat nu am reusit sa ii prind la telefon in perioada de o saptamana rezervata pentru programari (27.02-02.03.2011) pentru ca era tot timpul ocupat, am sunat dupa ce aceasta perioada s-a incheiat (pe 21.03.2011), dar in perioada de valabilitate a voucherului (pana la 31.03.2011).

Deci, as fi putut beneficia de serviciu (manichiura+pedichiura) daca dansii ar fi binevoit sa verifice si sa imi faca o programare.

In schimb, am primit replici de genul: "dvs. nu stiti sa cititi, scria clar termenul pana la care puteti suna", "nu stiti ce cumparati", "asta e nivelul dvs. de cultura"... cand am intrebat-o ca ma face "inculta, proasta pe fata" mi-a replicat "daca asta e parerea dvs despre dvs..."

Am primit un tratament pe care ce-i drept abia astepti sa il primesti ca si client, un perdaf ca la carte.

Cu siguranta nu voi calca niciodata pragul acestui salon, sunt destule saloane care ofera servicii similare (manichiura, pedichiura etc.) si la o calitate mult mai buna sau cel putin stiu cum sa isi trateze clientii!
2011-03-21 17:39:16
ULTIMELE COMENTARII
Primaria Sectorului 5
Bună ziua Iubiti credinciosi,... citeste tot
Club Revenge
vin la Revenge doar pentru atm... citeste tot
Fly Taxi
Buna as dori o informatie cat ... citeste tot
ABBATE
buna. eu ma tund la Abatte 13 ... citeste tot
Clinica Veterinara Armeneasca
am gasit un motan , este grav ... citeste tot
STIRI SI EVENIMENTE